Fodboldrejser: Oplev Champions League på nærmeste hold

På fodboldrejser til Manchester United - Neymar

Hvis der er en turnering, som du gerne vil vinde som fodboldspiller, så er det Champions League. Foruden VM, som du selvfølgelig spiller med landsholdet, så er det den turnering, der indeholder størst prestige. Nu har du muligheden for at overvære de største spillere dyste mod hinanden på fodboldrejser. Det er nemlig tid til kvartfinalerne i Champions League.

Sådan endte lodtrækningen til kvartfinalerne i Champions League

Husk på, at opgørende spilles over to kampe, så der er rig muligheder for at overvære de spændende opgør.

  • FC Barcelona – Atlético Madrid
  • PSG – Manchester City
  • Bayern München – Benfica
  • Wolfsburg – Real Madrid

De første opgør spilles d. 5./6. april, mens der er returopgør allerede en uge senere.

Derfor er fodboldrejser til Champions League den største sportsoplevelse

Der er mange grunde til at vælge at se en kamp i Champions League. Det er her, at du er sikker på, at klubberne giver alt, hvad de har, for at vinde. Når du ser en ligakamp kan du af og til være uheldig at ramme et opgør, som ikke betyder så meget for de pågældende mandskaber. Det sker ikke i Champions League. Her er det liv eller død – hver gang.

Denne sæsons Champions League er ingen undtagelse. Vi har stadig de fire bedste hold i Europa tilbage i turneringen, hvis finale i år bliver spillet i Italien på det legendariske San Siro i Milano. FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München og Atlético Madrid er alle store favoritter til at gå videre til semifinalerne. Og så bliver det for alvor sjovt.

Det er her, at trænere bliver fyret og drømme bliver knust. Det er her, at du kan sikre dig, at dit navn aldrig bliver glemt. I år er FC Barcelona store favoritter til at forsvare det trofæ, som de vandt sidste år. Der er aldrig et hold, der har vundet trofæet to år i træk i turneringens historie. Det ser ud til, at i år endelig kan blive året. Fodboldrejser bliver ikke sjovere. Du kan finde aktuelle sportsrejser hos Latravel.

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published.


*