Her er det bedste iPhone headset til din løbeferie

Løbeferie med iPhone headset

For mange hører træning og musik sammen som sovs og kartofler. Derfor stiller mange motionister også store krav til deres iPhone headset, som skal være behageligt og funktionelt at bruge, samtidig med at lyden skal være god. Mange tager i dag på løberferie, da flere værdsætter den frihed der ligger i, at løbe ud i naturen. Der kan blot nogle få ting som du bør være opmærksom på før du tager afsted på din ferie.

Mange oplever, at almindelige høretelefoner falder ud, mens de løber. Og det bliver man godt og grundigt træt af. Det er nemlig vigtigt, at man kan yde sit bedste og så går det ikke, at man bliver forstyrret af udefrakommende hændelser, som egentlig ikke burde være et problem.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger dit nye iPhone headset

Her kommer tre punkter, som du skal vurdere din beslutning på:

  • Hvilken type iPhone headset skal du bruge? Skal det være bluetooth-udgaven eller med ledninger?
  • Hvor god en lyd ønsker du? Af og til kan man blive nødt til at vælge mellem funktionalitet og lyd.
  • Nogle iPhone headsets passer ikke ind til alle folks ører. Det er vigtigt at prøve dit headset af, inden du tager det i brug. Falder det ud, når du løber, så er det lige meget hvor god lyden er.

Der findes mange forskellige headset til løb og træning nu til dags, som er velegnet at tage med på din ferie. En af de nyeste skud på stammen, og et produkt som man ser mere og mere, er bluetooth headset, som altså ingen ledninger har. Det betyder selvfølgelig, at nogle af de frustrationer, som headset forbundet via ledninger kan skabe, ikke eksisterer her. Problemet med de bluetooth headset har så været, at lyden ikke altid har været helt optimal. Men det er der lavet om på nu, og det betyder, at argumenterne mod den bluetooth udgave ikke er mange.

Hvis du ikke har noget imod et iPhone headset med ledninger, så er der endnu flere muligheder.

1 kommentarer

  1. Kære Lagunen,
    Tak for en god artikel. Jeg står overfor en maraton i USA og leder netop efter et godt headset, dog ikke til iPhone, da den er lidt for stor at løbe rundt med. 😉 Ellers god input! Jeg synes et bluetooth headset lyder smart, så man slipper for ledninger der bare altid kommer i vejen! 🙂
    Hilsen Jens

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published.


*