Hvilket iPhone-cover tager du med på ferie?

Løber på ferie med fugtbeskyttende iPhone-cover

Danskerne har meget brede og forskellige ferievaner. Nogle valfarter til sydens sol og varme, mens andre tager på bjergvandringer og nogle bliver her i Danmark. Fælles for os alle er dog, at mange af os er ganske aktive, når vi er på ferie. Og det stiller større krav til det iPhone-cover, som man vælger at bruge på sin ferie.

Folk, der ofte tager på sportsrejser, kender udmærket til problemet. Efter at have været ude at løbe en tur, kan ens telefon være ganske fugtig og ”ulækker” på grund af den fugt, som ens hud afgiver under svedture. Fugt er stadig en af iPhones største udfordringer, for der skal vitterligt ikke meget uheld til, før telefonen bliver sat ud af virke. Derfor er det vigtigt at tage et cover med, der beskytter telefonen for fugt. Samtidig skal det være lavet til sportslige aktiviteter, der muliggør det at løbe en tur, gå i fitness og så videre.

Når du vælger et iPhone-cover, skal du overveje at:

Her kommer tre ting, som er gode at have med i overvejelserne:

  • Hvor går turen til?
  • Hvilken type iPhone-cover får du brug for?
  • Hvilket prisleje ønsker du at bevæge dig i?

Er du taget en tur sydpå, så er det helt sikkert med ønsket om at bade og generelt ikke være alt for langt fra vandet. Det stiller også krav til din telefon og det iPhone-cover, som du har med på turen. Vand og sand er ikke mobiltelefonens bedste venner, og derfor er det vigtigt at beskytte den. Det er der heldigvis råd for. Er du et sted henne, hvor du ved, at du skal udforske havets bund, så køb et vandtæt cover, så du kan have din telefon med i vandet og dokumentere dine oplevelser over for venner og familie.

Kig nærmere på iPhone-covers hos Coolpriser

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published.


*