Oplev den nye Ballon d’Or vinder på fodboldrejser

Spanien FC Barcelona fodboldrejser

Det er altid spændende, når verdens bedste fodboldspiller skal kåres, for det kan nemlig have meget at sige, når det kommer til, hvor danskernes fodboldrejser skal pege hen. Sidste år blev den eftertragtede Ballon d’Or, som er pokalen, der gives til verdens bedste fodboldspiller, giver til Christiano Ronaldo. Wingen, der spiller for Real Madrid, vandt den efter en lang række af sejrer til Lionel Messi, den argentinske dribler. I år er pokalen blevet genvundet af Argentineren, og der er dermed to måder, hvorpå du kan opleve verdens bedste fodboldspiller.

  • Du kan enten tage på fodboldrejser til Spanien og Barcelona, hvor Messi spiller til dagligt
  • Ellers kan du se Argentina spille internationale kampe, hvor den lille fodboldtroldmand også huserer

Fodboldrejser til Messi og Barcelona kan blive dit livs oplevelse

Tager du på fodboldtur til Spanien og F.C. Barcelona, kan du godt glæde dig. Det er nemlig et helt optimalt tidspunkt at besøge klubben. Her bliver noget af verdens bedste fodbold spillet. Sidste år var ellers ikke det mest optimale år for traditionsklubben, der kæmpede for at være med i både ligaen og i europæisk fodbold. Men i år har de igen rejst sig, og det har affødt gode resultater på banen.

Hvis du for alvor vil se fodbold i høj klasse, skal du tage ind og se F.C. Barcelona, når de spiller mod Real Madrid. Her vil du få mulighed for at se Cristiano Ronaldo, der var den anden kandidat til Ballon d’Or. De to hold har nogle af de højeste tekniske niveauer i verden. Ellers kan du også se på, når Barcelona møder et andet tophold, nemlig Atletico Madrid. Her vil man dog mere få taktisk forsvarsfodbold i verdensklasse. Uanset hvad er man sikret fodboldrejser for livet, hvis man besøger Messi og de andre kandidater til den eftertragtede Ballon d’Or.

Bestil dine fodboldrejser til Spanien på https://www.latravel.dk/fodboldrejser/

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published.


*