Tag på sportsrejser til FC Midtjyllands største kamp nogensinde

Oplev Fc Midtjylland og Manchester United på sportsrejser

Superligaens nuværende nummer tre og forsvarende mester, FC Midtjylland, står foran vel nok den største oplevelse i klubbens historie. De har nemlig trukket mægtige Manchester United i Europa League, når turneringens knock-out fase begynder her i februar.

Det første opgør spilles i d. 18. februar hvor Manchester United kommer til Herning, mens der er returopgør i Manchester syv dage senere d. 25. februar.

Her er tre grunde til, hvorfor en sportsrejse til Manchester helt sikkert er pengene værd:

  • FC Midtjylland er eneste danske hold tilbage i europæisk sammenhæng i denne sæson
  • Det er uden tvivl de største kampe i dansk fodbold dette år
  • Manchester United og Old Trafford er altid sportsrejser værd grundet klubbens enestående historie og faciliteter

Det sjove ved dette møde mellem de undertippede danskere og den kæmpe engelske klub, er, at mange faktisk tror på, at FC Midtjylland kan have en chance mod de mangedobbelte engelske mestre. Det går nemlig ikke specielt godt for Louis van Gaals tropper, der har haft svært ved at finde melodien lige siden den legendariske træner Sir Alex Ferguson sagde stop.

Desuden har FC Midtjylland allerede gjort det af med ét engelsk hold denne sæson, da man på flot vis over to kampe sendte Southampton ud af kvalifikationen til Europa League. Et sidestykke til historien er, at netop Southampton slog Manchester United for ganske nylig. Så hvorfor skulle FC Midtjylland ikke kunne gøre det samme?

Det bliver helt sikkert en uforglemmelig oplevelse for FC Midtjyllands mange trofaste fans, når de skal besøge legendariske Old Trafford og Manchester United. Stadionet har plads til 77.000 mennesker og der er fuldt til bristepunktet hver gang.

Der er altså ingen tvivl om, at hvis du går og overvejer at kigge på sportsrejser, så er mødet mellem Manchester United og FC Midtjylland helt sikkert et kig værd.

Kig nærmere på sportsrejser til Manchester United hos Latravel

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published.


*